Zadnja vijest je objavljena : 19th Veljača, 2016 9:14 AM

UGO Partner Program

Pozivamo Vas da se uključite u UGO PARTNER PROGRAM!


logo-dark-negative-1k

Okupljanjem svih strana uključenih u ugostiteljsko-turističko tržište na jednome mjestu želimo doprinjeti njihovom međusobnom povezivanju i  unapređenju njihova poslovanja.

 

LINK EXCHANGEMEDIJSKO POKROVITELJSTVORAZMJENA OBJAVA/ SADRŽAJA
Suradnja se odnosi na međusobnu razmjenu linkova s tematski srodnim web stranicama i portalima u cilju boljeg povezivanja i povećanja prepoznatljivosti  od strane potencijalnih posjetitelja i klijenata. Kako? Vrlo jednostavno- na Vašoj stranici/ portalu objavite link/ poveznicu na našu stranicu, a mi na isti način preporučimo Vas na našoj stranici!   
ukoliko organizirate neku vrstu događanja (sajam, koncert, izložbu, razna natjecanja, promocije) koja bi bila zanimljiva i nama, a zainteresirani ste za medijskim pokrivanjem Vaše manifestacije od strane portala UGOSTITELJ.HR molimo Vas da nam se obratite s povjerenjem!  
suradnja se odnosi na međusobno preuzimanje sadržaja i objavljivanje na vlastitim stranicama.  

 


MojPosao   posaohr_logo    image001   hotelijer.hr  http://www.zv.hr/img/zv_logo_mali_hr.png

 

poslovni-turizam-125x125 animated svjet gurmana barmen-logo UBS upkh logo1 hs

 

  Screen-Shot-2015-06-24-at-13.48.04-300x103     http://pivnica.net/design/logo-pivnica.png UZU


 Cilj UGO PARTNER PROGRAMA je pružanje što raznovrsnijih i kvalitetnijih sadržaja posjetiteljima portala, te ostvarivanje veće prepoznatljivosti svih uključenih u partner program u svrhu poboljšanja poslovanja.

UGO PARTNER PROGRAM

 U P  P

Svi zainteresirani za neki od navedenih oblika poslovne suradnje, ali i oni koji bi s nama željeli ostvariti neki drugi oblik suradnje, sa svojim upitima i/ ili prijedlozima mogu se javiti na ovdje naveden broj telefona: +385 99/800-7000 ili e-mail adresu KONTAKT 

 

Positive SSL
Istražite ugostiteljski imenik portala Istražite ugostiteljski imenik portala
×
Responsive Menu Clicked Image
Imenik
Skoči do alatne trake